FUTBOL TERRITORIAL

Bon test del Balaguer

Cau per 0-2, amb molts jugadors formats al club, contra l'Inter andorrà que va jugar la fase prèvia de la Champions || El duel es va decidir abans del descans

Una acció del partit entre el Balaguer i l’Inter Escaldes andorrà.

Una acció del partit entre el Balaguer i l’Inter Escaldes andorrà.JOAN BOVÉ

Partit amistós entre el Balaguer, que tenia alguna baixa important, i l’Inter Escaldes de la Lliga andorrana, que ha disputat la fase de classificació de la Champions, amb jugadors molt veterans i de categoria superior. Fruit d’aquesta diferència, els andorrans van dominar el joc amb una pressió alta, especialment al centre del camp i arribaven amb facilitat encara que Aceituno va estar molt encertat. Així, al minut 24 Betriu aconseguiria inaugurar el marcador i, abans del descans, Paredes, en una bona jugada personal, va sorprendre Aceituno avançat i va marcar a plaer el 0-2.

Després del descans, els locals van posar més intensitat i els andorrans van treure el peu de l’accelerador i la igualtat d’ocasions i de joc va arribar en aquests segons 45 minuts, en els quals els locals haurien pogut retallar distàncies després d’una gran jugada de Sánchez. La nota negativa van ser les lesions de Lolo i Marcos, i la positiva, que el Balaguer va jugar en els últims minuts amb nou jugadors de casa, entre ells tres de juvenils.