El Balàfia estrena temporada i patrocinador

El Balàfia es va presentar davant de la seua afició amb el nou patrocinador.

El Balàfia es va presentar davant de la seua afició amb el nou patrocinador.SEGRE

Els visitants es van emportar els tres punts en un partit en el qual el Balàfia va dominar la primera part, en què es va avançar gràcies al gol de Badia de penal (1-0, 2). Després del gol, el Balàfia va continuar intentant-ho però es va arribar al descans amb aquest marcador. A la segona meitat, l’Andorra B va avançar files i va disfrutar d’alguna ocasió de perill, fins que Diogo va igualar el parti amb un gran gol. Als dos minuts, Rodrígues va avançar de forma definitiva l’Andorra B per donar-li la victòria. El Balàfia va iniciar la temporada amb la seua nova equipació i patrocinador, Toyota, després d’esperar més d’un any.