FUTBOL PRIMERA NACIONAL FEMENINA

El Pardinyes cau golejat i continua sense puntuar

El Pardinyes continua sense sort i va caure golejat davant del Riudoms.

El Pardinyes continua sense sort i va caure golejat davant del Riudoms.JORDI ECHEVARRIA

El Pardinyes va encaixar una nova derrota i continua sense puntuar en un començament atziac de Lliga. Novament, i com en anteriors partits, l’equip d’Albert Cantón va mostrar bones maneres d’inici, ben posicionat en atac i dominant el joc. El gol de Mariona en el minut 3 va semblar confirmar les bones sensacions però, en el minut 17, el fantasma dels nervis va fer la seua aparició en un córner molt mal defensat pel Pardinyes que es va convertir en l’1-1.

El 30 un altre córner idèntic va significar l’1-2 i per a súmmum de mals el Pardinyes va encaixar l’1-3 just abans del descans. A la segona part, el Pardinyes va tenir diverses bones ocasions que no va poder aprofitar. El Riudoms es va limitar a mantenir el seu avantatge i al 60 va aconseguir el definitiu 1-4.