L'Espanyol només empata a Elx després de remuntar

Embarba pugna amb Pastore per agafar la pilota.

Embarba pugna amb Pastore per agafar la pilota.EFE/MANUEL LORENZO

Elx i Espanyol van empatar ahir (2-2), després d’un duel ple d’alternatives, que va acabar amb taules gràcies a un gol local de Benedetto a cinc minuts del final. El gol de l’argentí va anul·lar la ràpida reacció de l’Espanyol després del descans, que en dos minuts va passar de l’1-0 a l’1-2. Primer Morlanes (51’) i després Raúl de Tomás (52’) van capgirar el marcador i van donar el tret de sortida a una segona meitat amb més ocasions que la primera, en què només va destacar el gol local de Lucas Pérez al 23 (1-0).

Amb avantatge al marcador, els de Vicente Moreno van poder sentenciar, però no van aprofitar les seues ocasions i es van emportar un punt. El del Martínez Valero no va ser l’únic partit del dia que va acabar 2-2. A Mestalla, València i Mallorca van empatar amb el mateix resultat.

D’altra banda, l’Alabès va guanyar 0-2 al camp del Cadis i l’Athletic Club-Vila-real va acabar amb victòria dels blanc-i-vermells per 2-1.