Segon triomf i primer a domicili per al CB Lleida

L'encert exterior, amb 11 triples, determinant per superar l'Asnimo balear

Cristina Peña va ser la màxima anotadora amb 22 punts.

Cristina Peña va ser la màxima anotadora amb 22 punts.JAVI ENJUANES

L’Ekke CB Lleida va sumar ahir el segon triomf de la temporada, el primer com a visitant, després d’un brillant duel a la pista de l’Asnimo balear (52-73). L’encert exterior, amb 11 triples, i l’aportació anotadora de Peña i Mamy Traoré –41 punts entre les dos– van ser determinants. El partit va arrancar amb molta igualtat i escàs encert, la qual cosa va provocar que l’equip que dirigeix Albert Puig no oferís la seua millor versió.

Amb un ajustat 8-12 es va entrar en un segon quart en el qual el CB Lleida es va deixar anar en atac. Un triple de Peña va donar a les lleidatanes 12 punts d’avantatge, que aviat es van transformar en 19 (16-35). A la segona meitat, el CB Lleida va saber mantenir l’encert i el domini en el marcador, impedint la reacció de les balears, que es van veure totalment superades abans d’entrar en l’últim parcial (36-55).

Un triple de Tribó va establir la màxima renda de 24 punts (41-65) i el partit va anar morint amb el pas dels minuts.El CB Lleida, a la recerca de la tercera victòria, rebrà dissabte 20 (20.00) l’Almeda.