El Tàrrega perd a casa i segueix en ratxa negativa

El Tàrrega va tornar a perdre malgrat l’entrega dels jugadors.

El Tàrrega va tornar a perdre malgrat l’entrega dels jugadors.XAVIER SANTESMASSES

Un gol del visitant Marco al minut 39 va fer que el Martorell s’emportés els tres punts del Municipal Joan Capdevila, en un altre partit en el qual els de Candi Viladrich, malgrat l’esforç i entrega, no van poder remuntar un marcador advers. La primera part la van dominar els visitants, sobretot a partir del primer quart d’hora. Malgrat tot, no van arribar amb excessiu perill davant d’Oliveros.

El Tàrrega tampoc va aconseguir xutar a porta fins al minut 30, en una rematada de Hichem que va sortir desviada. Tanmateix, en una jugada aïllada i sense aparent perillositat Marco va enviar a la xarxa el 0-1.A la segona part els locals van canviar el xip i van passar a dominar de forma clara. El Martorell llavors va provar de trencar el ritme del duel amb contínues interrupcions que van perjudicar de manera important els interessos del conjunt blaugrana.

Malgrat tot, el domini local va portar diverses ocasions. Solé, al minut 50, García al 52, i Muoleta al 55 van tenir les seues però no van aconseguir marcar. García va tornar a tenir una altra bona oportunitat al 57 però tampoc va poder concretar.

Tampoc Molina, al 75, ni una altra vegada Muoleta, al 86, no van poder batre Touray. Amb aquesta derrota el Tàrrega continua sent el fanalet roig de la competició a dos punts del Vista Alegre. Al finalitzar el matx, l’entrenador del Tàrrega, Candi Viladrich, va lamentar la falta d’efectivitat del seu equip així com els molts partits perduts amb poques ocasions dels rivals i es va conjurar per aconseguir millorar la defensa.