L'Alpicat venç amb un gol de Llull al minut 89

Un jugador de l’Albi controla la pilota davant de la pressió d’alguns dels jugadors de l’Alpicat.IRIS SOLÀ

L’Alpicat va patir per emportar-se la victòria davant de l’Albi (3-2), que es va avançar fins en dos ocasions en el marcador. El matx va començar amb un gol visitant al qual els locals van replicar ràpidament però l’Albi es va avançar de nou abans del descans (1-2, 30). A la segona part, Llull va empatar de nou el partit.

Ja en els últims minuts de l’afegit, el mateix Llull va avançar l’Alpicat per segellar els tres punts per al seu equip. Després de la victòria, l’Alpicat es consolida com a líder del seu subgrup sumant un total de 23 punts, mentre que el Lleida Esportiu B suma 17 punts a l’empatar amb el Balàfia.