VOLEIBOL PRIMERA NACIONAL

Setè triomf seguit del Rodi Balàfia

En té prou amb tres sets per superar l'Olot

El conjunt lleidatà no va donar opció a l’Olot, que no va ser capaç de puntuar al Juanjo Garra.GERARD HOYAS

El Rodi Balàfia continua imparable i ahir va sumar la setena victòria consecutiva al grup B de Primera Nacional després de superar el CV Olot per 3-0 (25-20, 25-14 i 25-16). Amb aquest triomf al pavelló Juanjo Garra, el conjunt que dirigeix Carlos Oca manté el pols per la primera plaça amb el Voleibol Mundet, que en el seu duel de la vuitena jornada es va imposar al Barça per 0-3. El CV Olot només va poder plantar cara als lleidatans durant el primer set, que es va decidir per 5 punts (25-20).

Tanmateix, al segon, el Rodi Balàfia va encarrilar el triomf deixant el rival amb només 14 punts. Malgrat que els visitants van reaccionar al tercer set, el Balàfia no va donar opció a la sorpresa i va segellar la setena victòria consecutiva amb un clar 25-16. El conjunt lleidatà va tornar a deixar a zero el seu rival al Juanjo Garra per quart partit seguit i només ha cedit 5 sets en tota la temporada.

La propera jornada, l’equip d’Oca visitarà la pista del Vòlei Manresa, situat a la zona mitjana del grup B de Primera Nacional, en un partit que es disputarà el dissabte 4 a les 16.30 hores.