FUTBOL PRIMERA CATALANA

Imparable Atlètic Lleida

Goleja el Borges en una primera part en la qual va sentenciar amb tres gols || Els de les Garrigues només van arribar a inquietar després del descans

Joel Huertas i el capità del Borges, Pelegrí, pugnen per la pilota.

Joel Huertas i el capità del Borges, Pelegrí, pugnen per la pilota.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida segueix invicte, a un punt del líder Vilanova, al guanyar ahir amb solvència un Borges que només va donar algun senyal de perill en fases concretes de la segona part. Els de Cappont van sentenciar abans del descans amb un 3-0 inapel·lable que va reflectir el que s’havia esdevingut fins llavors al Municipal Ramon Farrús. Els de Josep Maria Turull van agafar el comandament del joc des del primer minut.

Van ser els clars dominadors a la primera part i per això van arribar les ocasions de gol. Ja en el primer minut hauria pogut marcar Pere Pons, al 7 una altra vegada els locals van portar perill a la porteria de Xammar i al 9 era Mateu qui fregava l’1-0 a l’executar una xilena. Per fi, en el minut 20, va arribar el gol de Ramonet després d’una precisa centrada des de la banda de Niso.El Borges no aconseguia entrar en el partit i en el minut 27 Pelegrí salvava sota pals el que ja es cantava com el 2-0.

Tanmateix, el segon gol de l’Atlètic Lleida no arribaria fins al minut 42 per mediació de Solde. El marcador feia justícia al que s’havia vist fins llavors, però encara hi hauria un tercer gol dels locals gairebé tot seguit. Era el minut 43 i un tret de Marc Enríquez tocava en Denis i s’introduïa a la porteria de Xammar.Després del descans, el Borges sí que va disposar de dos bones oportunitats per escurçar distàncies.

En el minut 52 una falta executada per Juclà era blocada per Joan Marc i després tenien els de les Garrigues una altra ocasió encara més clara.Però l’Atlètic Lleida va tornar a agafar el comandament i, amb un clar 3-0 a favor, els locals van jugar còmodes. Al final, Ormo arredonia el marcador amb el 4-0 en un precís cop de cap a la sortida d’un córner.La pròxima jornada, l’Atlètic Lleida visita el feu del Catllar, equip de la zona baixa, mentre que el Borges rep al Municipal Ramon Espasa el Gavà, que és vuitè a tres punts dels de les Garrigues.