FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA

El Barça torna a golejar l'Arsenal i s'assegura el primer lloc del grup

Manté el ple de victòries en aquesta fase

Les jugadores blaugrana s’abracen després de la consecució d’un dels quatre gols anotats ahir.FCB

El Barcelona no té qui el pari, ni el líder de la Premier, l’Arsenal, en un Emirates Stadium amb una gran afluència d’aficionats, que van presenciar una altra exhibició del conjunt blaugrana, que va acabar amb un 0-4 construït amb un doblet de Jennifer Hermoso i els gols d’Aitana Bonmatí i Fridolina Rolfö. El Barça va certificar la primera plaça del grup C de la Lliga de Campions i va continuar amb el seu ple de triomfs, que ja és de 17, 12 de Lliga i 5 de Champions, amb un balanç estratosfèric de 91 gols a favor i només 4 en contra. Tampoc no va ser prou peatge per al Barça el contratemps que va patir amb la baixa d’última hora de la centrecampista Patri Guijarro, titular indiscutible, per un positiu de coronavirus.

Segons va informar el club, la jugadora s’haurà de quedar a Londres per seguir el protocol sanitari establert per les autoritats britàniques.En els primers compassos, al Barça li va costar trobar les seues davanteres davant d’un Arsenal molt ben situat. Però un error molt greu de Beattie en el 23 a l’intentar una passada horitzontal a la zona defensiva el va aprofitar Aitana Bonmatí per recuperar la pilota a la zona de tres quarts i definir amb mestria. Aquest gol va canviar la dinàmica del partit i sis minuts més tard Jennifer Hermoso va posar el 0-2 al rematar un servei de Rolfö.

La sueca va sentenciar abans del descans amb un meravellós xut des de la frontal. La segona part ja no va tenir gaire història.