Tsunoda firma un doblet al reeditar el títol estatal

Ja va ser campiona d'Espanya júnior i ara acaba de guanyar l'absolut

La judoka lleidatana, dilluns passat durant un combat de l’Estatal.

La judoka lleidatana, dilluns passat durant un combat de l’Estatal.FCJ

Ai Tsunoda continua acaparant èxits i demostrant que a Espanya no té rival en la seua categoria de menys de 70 quilograms. La judoka lleidatana va aconseguir dilluns passat el títol de campiona d’Espanya absoluta, que uneix al de júnior que havia guanyat a finals de juny. Tsunoda allarga així una hegemonia a nivell estatal que ja dura tres anys, atès que tots dos títols els havia conquerit també el 2020 i el 2019, any aquest darrer en el qual va afegir també el de cadets, aconseguint un triplet històric amb què igualava la seua mare i entrenadora Celine.

En el Campionat d’Espanya disputat a Madrid Tsunoda va debutar amb una victòria sobre la madrilenya Julia Lewko, per després deixar fora de combat l’asturiana Melaina Souto en la ronda de quarts de final. En semifinals es va desfer de la independent Diana Brenes i a la gran final va superar la valenciana Maitane Herrero.La judoka lleidatana ha guanyat tots els títols possibles a Espanya, mentre que a nivell internacional també ha brillat, destacant el títol mundial júnior i la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de la categoria. Al final es va quedar molt a prop d’acudir als seus primers Jocs.