Frenada als blancs

El Madrid no passa de l'empat sense gols incapaç de superar el forrellat del Cadis || El belga Hazard va tornar a ser titular, però a penes va tenir presència

Karim Benzema es lamenta d’una ocasió fallada davant del Cadis.

Karim Benzema es lamenta d’una ocasió fallada davant del Cadis.EFE/KIKO HUESCA

El Reial Madrid es va deixar dos punts en la visita del Cadis al Santiago Bernabéu (0-0) després d’una ratxa de deu victòries seguides que finalitza malgrat els trenta-sis xuts que van realitzar els de Carlo Ancelotti i que dona vida a una Lliga en la qual el Sevilla es col·loca a sis punts amb un partit menys. Va reconèixer el tècnic italià a la roda de premsa de la vigília del partit que el seu equip abaixava el ritme a les primeres parts per poder pressionar a la segona, i així va passar ahir amb el Cadis, però sense el resultat final que esperava. Van ser 45 minuts de domini clar, amb un 82 per cent de possessió de pilota per als locals davant d’un Cadis que tenia clar el pla: esperar al darrere amb un 4-5-1 i buscar pilotes llargues al Choco Lozano com a vàlvula d’escapament, encara que aquest no va tenir a gairebé participació i se’n va anar lesionat al descans.

Davant la falta de fluïdesa i claredat per jugar per dins als últims metres, trobant a faltar la figura de Luka Modric, el Reial Madrid semblava que tornava a temporades anteriors. Va abusar de centrades per la dreta, amb Lucas Vázquez sense encertar en cap i sense potencial rematador a l’espera.Com va advertir Ancelotti, el Reial Madrid va augmentar el ritme en els segons 45 minuts. Llampecs de Vinicius que no van trobar soci, intents infructuosos d’un Hazard que segueix a anys llum d’aquell que va arribar a la capital d’Espanya l’estiu del 2019 i Casemiro, que es perdrà el partit de dimecres contra l’Athletic per acumulació de targetes, com el més clarivident.