La Seu decideix els títols del Català de ciclocròs

Tomàs Misser i Jordina Muntadas van guanyar les categories reines

La prova, que va tenir un recorregut exigent, va comptar amb la participació de 250 ciclistes.ALBERT RABADAN

La segona edició del Gran Premi la Seu d’Urgell, desena prova puntuable del calendari de ciclocròs, va decidir els campions de Catalunya de l’especialitat, que a les categories reines es van coronar Tomàs Misser (Mondraker) i Jordina Muntadas (Corvi Team). El duel en Màster 40 entre Marc Clapés (Corvi Team) i Arnau Rota (BikeTraining) ho va resoldre el primer a l’esprint, mentre que Francesc Xavier Carnicer (Massi) guanyava en Màster 50 i Pere Batllori (Bsix-Jormat), en Màster 60. En dones, la líder indiscutible de la Copa Catalana, Jordina Muntadas (Corvi Team), va fer valer el seu moment de forma per aconseguir una nova victòria en solitari, seguida per la jove biker sub-23 Sara Méndez (Primaflor-Mondraker), subcampiona absoluta.

En júniors, el vigent de campió d’Espanya cadet Carlos Gámez (Lliçà d’Amunt Club Ciclista) va creuar la meta amb 18 segons d’avantatge respecte a Ivan Viladrich i Adrià Franquesa, i per la seua banda Nicole Castillo (La Torreta Bike) va superar la líder de la Copa Catalana Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) per emportar-se el títol femení. En cadets, les victòries van ser per a Roc Cubí (Jufré Vic-ETB) i Kyra Galí (CC Vilajuïga).