Un error de Militao condemna el líder Madrid a Getafe

Carlo Ancelotti va dir que “ens hem quedat de vacances un dia més”

Un error colossal d’Éder Militao va condemnar el Reial Madrid, que va perdre 1-0 contra el Getafe per tornar al camí de la derrota onze jornades després i deixar en mans del Sevilla la possibilitat d’ajustar una Lliga que fins al moment dominava amb claredat. Molt segur durant tot el curs, semblava impossible veure un error decisiu de Militao. Amb David Alaba, ningú trobava a faltar la parella formada per Raphael Varane i Sergio Ramos.

La seua jerarquia era intocable aquest curs. Tanmateix, en tan sols un parell de segons, Militao es va fer humà i, per una vegada, va provocar que el seu equip perdés punts. L’error, en els primers minuts del duel, no el va desaprofitar Enes Ünal, que amb el seu gol al minut 9 va impulsar el Getafe cap a cotes insospitades fa no molt temps.

De sobte, el conjunt del sud de Madrid està tres punts per sobre del descens, una cosa inimaginable quan se’n va anar Míchel.El futbol es va obrir pas al Coliseum Alfonso Pérez, en el qual el Getafe volia allargar l’“efecte Quique Sánchez Flores”, el gran artífex del ressorgiment d’un equip desnonat fa no gaire temps. Ressuscitat en la lluita per la permanència, el conjunt blau es va presentar a la cita disposat a plantejar batalla amb poc a perdre i molt a guanyar davant del totpoderós líder de la classificació.Després de l’enfrontament, el tècnic del Madrid, Carlo Ancelotti, va dir que “hem regalat el primer gol amb un jugador que habitualment destaca molt en l’aspecte defensiu”. “No hi ha gaire a dir d’aquest partit, només que ens hem quedat de vacances un dia més.

L’equip no semblava el mateix que abans de Nadal; teníem menys concentració i compromís”, va admetre l’entrenador italià.

Enes Ünal celebra el gol que va donar ahir la victòria al Getafe contra el Reial Madrid.EFE