FUTBOL PRIMERA NACIONAL FEMENINA

El Pardinyes s'enfonsa després d'un bon primer temps i cau amb contundència

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Sant Gabriel.

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Sant Gabriel.GERARD HOYAS

El Pardinyes va tornar a acusar la falta de fons d’armari en el partit d’ahir contra el Sant Gabriel, un rival de la zona alta de la taula, que va acabar amb un resultat de 0-6. L’equip lleidatà va sortir molt atent en defensa i sense concedir ocasions clares, fet que els va valer per anar 0-0 al descans.Però a la segona meitat, tot es va torçar per a les lleidatanes, que només tenien una jugadora de camp com a substituta i van jugar gran part del segon temps amb dos de les onze titulars lesionades. Quan el Sant Gabriel es va avançar, al minut 59, els gols van començar a caure fins al 0-6 final.El tècnic del Pardinyes, Albert Cantón, va declarar que, malgrat el resultat, “no puc retreure res a les meues jugadores, ja que el primer temps ha estat molt bo”.

“La plantilla és molt curta i ho acabem pagant”, va afegir Cantón.