FUTBOL COPA DEL REI

Paren el Betis-Sevilla per agressió a un jugador

Una barra llançada des de la grada va impactar al cap del sevillista Jordán

De Burgos Bengoetxea envia a vestidors els jugadors després de l’impacte de la barra a Jordán.EFE

El derbi sevillà entre el Betis i el Sevilla disputat al Villamarín va ser suspès abans del descans després que una barra de plàstic llançada per un aficionat impactés al cap del centrecampista gironí del Sevilla, Joan Jordán, que va ser atès durant diversos minuts sobre la gespa de l’estadi bètic. El col·legiat del partit, De Burgos Bengoetxea, va estar dialogant amb els delegats i entrenadors dels dos equips durant més de deu minuts fins que va decidir detenir el partit als quaranta minuts de la primera meitat, moment en què va enviar tots els futbolistes al vestidor a l’espera d’una decisió definitiva, que després de quaranta-cinc minuts de reunió amb entrenadors i capitans, va ser la suspensió del partit i la seua represa en una data a comunicar per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El Betis, que va tardar diversos minuts a entrar als vestidors, va acabar també a la bocana i finalment va sortir a la gespa per saludar els aficionats i agrair que no abandonessin l’estadi durant aquesta incertesa.

L’encontre es va interrompre amb 1-1 en el marcador després dels gols del Papu Gómez i Nabil Fekir. L’RFEF, que va condemnar els fets en un comunicat, anunciarà una nova data i és possible que sigui avui quan es reprengui el xoc a partir del minut 39, just quan va ser aturat per l’agressió d’un aficionat. El llançament es va produir des del fons sud de l’estadi bètic, que serà sancionat després de l’esdevingut.

L’Espanyol diu adeu a la il·lusió de ser a quarts després d’un partit fluix que el Mallorca va resoldre amb dos gols a pilota aturada, tot i que un gol de Puado va escurçar distàncies al final. Un error de Kebé en el segon gol del Rayo i un penal fallat per Stuani van condemnar un Girona que es va avançar amb un gol de Bernardo i que Sergi Guardiola va acabar remuntant amb un doblet.

L’Athletic defensa contra el Madrid el primer títol de la temporada

L’Athletic vol prolongar avui (19.30, Vamos) al King Fahd International Stadium de Riad l’idil·li que manté amb la Supercopa d’Espanya, competició de la qual és vigent campió i en la qual ha protagonitzat algunes de les màximes gestes de l’última dècada, davant de l’equip que ara mateix lidera la Lliga, el Reial Madrid, que va eliminar el Barcelona a les semifinals i que no podrà comptar amb Marco Asensio, pràcticament descartat després de no exercitar-se ahir.

Les 30.000 entrades per a la final es van esgotar en menys d’una hora.