TENIS TAULA EUROPE CUP

El Borges, a semifinals amb una remuntada èpica

Va vèncer 3-2 l'Ostrov txec, igualant l'eliminatòria, i va caldre un partit extra

Els jugadors del Borges celebren eufòrics el pas a semifinals.

L’Asisa Borges Vall va aconseguir ahir una victòria èpica per 3-2 davant de l’Ostrov txec en un partit de tornada de quarts de final de la Europe Cup que va durar 3 hores i 45 minuts. L’equip lleidatà havia caigut pel mateix resultat en terres centreeuropees, per la qual cosa es va jugar un nou i ràpid partit amb tres punts en joc i cada un a un sol set. És el sistema innovador del nou format que es coneix com a Golden Match.

Les semifinals es disputaran del 16 al 23 de febrer i el rival serà el Solex Consult TTC Wiener Neustadt d’Àustria. Malgrat les restriccions d’aforament per la pandèmia, el local del Centre de Tecnificació de les Borges va ser el quart jugador. El primer matx el van disputar Viktor Brodd contra Michal Obeslo i el suec del Borges va perdre per 1-3.

(11-9, 6-11, 9-11, 4-11). Marc Duran es va enfrontar després a Tomas Tregler i es va imposar per 3-2 situant l’empat en el marcador.En el tercer duel, Joan Masip va vèncer Dimitrij Prokopcov, que va derrotar per 3-0 (11-7, 13-11, 11-6). Masip va jugar amb una intensitat superior al rival i no li va donar opció.

El quart encontre va enfrontar els dos números u, Viktor Brodd i Tomas Tregler. Si el Borges guanyava aquest partit, significava la classificació per a les semifinals, però va caure del costat txec per un ajustat 2-3 (5-11, 11-8, 11-7,7-11, 4-6). Resulta paradoxal que Brodd va ser l’heroi en l’anada, ja que va donar els dos punts que van mantenir l’equip amb vida en la tornada.

Marc Duran es va tornar a carregar l’equip a l’esquena i va guanyar Michael Obeslo per 3-0 (11-9, 11-9, 11-5). El pas a semifinals s’havia de decidir amb el sistema de Golden Match. En el primer set Duran no va fallar contra Michal Obeslo (11-7).

En el segon set Viktor Brodd va caure amb Tomas Tregler i va tornar a situar l’empat en el marcador (7-11). Joan Masip es va fer enorme davant de Dimitrij Prokopcov i va vèncer per 11-7. Va lligar la classificació i va portar el deliri a la grada.