ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa de l'Oli reuneix 300 participants

En aquesta edició només hi va haver modalitat de 10 km

Imatge de la sortida de la Cursa de l’Oli d’ahir, des del passeig del Terrall de les Borges Blanques.ITER5

Més de 300 corredors van participar ahir en la Cursa de l’Oli, celebrada a les Borges Blanques. En la present edició només es podia participar en la modalitat de 10 quilòmetres, ja que no es va celebrar la carrera de 5. En la modalitat masculina, el vencedor va ser Roger Sans, amb un temps de 32.00.

Roc Bellostas (32.31) i Oussama Chouati (33.09) van quedar en segona i tercera posició, respectivament. Per la seua part, Cristina Solé (40.21) va ser la campiona de la modalitat femenina, davant d’Emma Carreras (41.23) i Anna Artal (41.36). Tant Sans com Solé van rebre el seu propi pes en oli com a premi per ser els vencedors.

Els tres primers de cada categoria i els millors atletes locals van rebre altres premis, a més dels obsequis que es van entregar a tots els inscrits, que incloïen una botella d’oli verge extra i altres productes dels col·laboradors de l’organització.Arran de la situació sanitària, era obligatori portar mascareta a la sortida i a totes les zones de pas per les quals transcorria la carrera, que va sortir a les 10.00 hores des del passeig del Terrall de Borges i arribava al mateix punt de la població. En el quilòmetre número 5 hi havia un punt de control i avituallament per als corredors.