Triomf del Mollerussa en el debut de Jordi Cortés

Els del Pla d'Urgell s'imposen al Martorell en l'estrena del nou tècnic

Jugadors del Mollerussa celebren un dels gols que van marcar ahir.

Jugadors del Mollerussa celebren un dels gols que van marcar ahir.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va aconseguir un treballat i merescut triomf en un bon partit davant del Martorell (2-1). El conjunt del Pla d’Urgell es va mostrar molt competitiu en el primer matx dirigit per Jordi Cortés després de rellevar aquesta setmana l’anterior entrenador, Alexis Pintó. El duel va tenir bon ritme des de l’inici, amb els locals dominant territorialment i deixant bones sensacions en el seu joc.

L’equip amfitrió mostrava la seua ambició i els atacants guanyaven nombrosos duels individuals als defenses del Martorell. En el minut 29 va arribar l’1-0 que va obrir el marcador, en una bona execució d’una falta per part d’Adri Fernández. El Martorell va acusar el cop i va intentar reaccionar, però es va arribar al descans amb el mínim avantatge del Mollerussa (1-0).Després del descans, els visitants van realitzar alguns canvis, el seu joc va millorar en intensitat i en el minut 69 van aconseguir empatar el duel (1-1), per mediació de Bernat en una jugada en la qual Pau Bosch no va estar gaire afortunat.

El Mollerussa no va voler conformar-se amb l’empat i després del servei d’una falta en el latera, Pedrós va marcar el 2-1, que avançava novament els locals. A partir d’allà el Mollerussa es va dedicar a controlar el joc per defensar la renda sense patir especialment, per acabar retenint els tres punts en joc. A l’acabar el partit, el nou entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés, va voler reconèixer la tasca del seu antecessor i va dir: “Ha estat un bon partit i no hem fet més que aprofitar el bon treball d’Alexis.

Portem molt poc temps aquí i és just donar-li la importància que té.” Per finalitzar, va afegir: “Ara hem de perseverar perquè el més difícil és mantenir un alt nivell de rendiment.”.