TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

L'Asisa Borges Vall venç i s'assegura acabar primer

Líder del Grup B, derrota per 4-2 el segon classificat, l'Arteal de Santiago

El suec Viktor Brodd, a la dreta, va tornar a mostrar el seu gran moment de forma i va sumar dos punts.CTT BORGES

L’Asisa Borges Vall, líder del Grup B de la Superdivisió de tenis taula, va superar ahir per 4-2 el segon classificat de la Lliga, l’Arteal de Santiago de Compostel·la. Amb aquest triomf l’equip de les Garrigues no només manté el ple de victòries –sis de sis–, sinó que amb cinc punts d’avantatge sobre l’equip gallec, a falta de dos jornades, s’assegura acabar aquesta fase com a primer de grup. Va ser una victòria molt treballada per als de les Garrigues, amb tres dels sis duels jugats en cinc sets.

El primer punt el va aconseguir Marc Duran al vèncer per 3-1 André Silva. Malgrat perdre el primer set per 10-12, el jugador del CTT Borges va remuntar al guanyar els dos següents per 11-6 i 11-8 i el punt es va resoldre en un llarg set que es va apuntar Duran per 14-12. El partit el va empatar Enio Mendes al superar per 2-3 Joan Masip en un partit molt disputat, amb parcials de 7-11, 11-7, 11-5, 5-11 i 10-12.

La solidesa del suec Viktor Brodd, en un gran moment de forma i joc, va tornar a posar al davant el Borges. Brodd va vèncer per 3-1 Humberto Manhani per situar el 2-1 al parcial. El jugador local es va anotar el primer set de forma còmoda, 11-2 i, després de guanyar el segon per 11-6, va perdre el tercer 10-12 per sentenciar el punt amb un 11-3 al quart.L’Arteal Santiago va tornar a empatar el matx amb el triomf d’Enio Mendes sobre Marc Duran per 2-3.

Va ser un duel amb moltes alternatives, com ho demostren els parcials: 11-7, 7-11, 11-6, 8-11 i 6-11. Viktor Brodd va tornar a aportar un punt amb el seu triomf per 3-0 sobre un André Silva que va plantar cara. Els parcials van ser 12-10, 11-4 i 12-10.Amb 3-2 al marcador, el partit el va sentenciar Joan Masip, que va firmar un gran enfrontament amb Humberto Manhani, a qui va derrotar per 3-2, després de protagonitzar una espectacular remuntada.

Masip va perdre els dos primers sets per 4-11 i 7-11, però no es va rendir i va segellar el punt i la victòria al guanyar els tres següents per 11-9, 11-8 i 11-1.L’equip de les Garrigues tornarà a jugar Lliga aquest diumenge a la pista del Pontevedra per tancar aquesta fase a casa l’11 de febrer contra el San Sebastián de los Reyes.