Triomf plàcid de l'Alpicat

Els lleidatans van ser molt superiors al Raspeig i van decidir el duel al primer temps || La falta d'efectivitat local va evitar una diferència encara més gran

L’Alpicat celebra un dels gols de la victòria d’ahir.

L’Alpicat celebra un dels gols de la victòria d’ahir.AMADO FORROLLA

L’HC Alpicat va sumar ahir la segona victòria consecutiva en Lliga i ho va fer, igual que la setmana passada, de forma plàcida, després de guanyar per 7-0 el Raspeig, l’últim classificat. Els de Xavi Roy van ser molt superiors sempre, jugant amb molta intensitat i una pressió alta, però haurien pogut obtenir un resultat més inflat encara si haguessin tingut més efectivitat en l’última passada i en la definició. El triomf permet que els lleidatans segueixin en segona posició de la taula, només un punt per sobre del Taradell.

L’Alpicat va sortir a la pista sense donar marge al rival i al primer minut ja es va avançar amb una diana de Iago Vázquez (1-0). Les ocasions locals continuaven arribant, però sense encert una vegada es plantaven davant la porteria rival. El segon gol va arribar en un llançament de falta directa de Joan Ramon Serret, al minut 15 (2-0).

El seu germà Miquel i una altra vegada Joan Ramon van posar el 4-0 amb el qual el partit va anar al descans.Com a la primera meitat, l’Alpicat va tornar marcar tot just sortir a la pista al segon temps. Aquesta vegada va ser Mats Zilken el que va posar el 5-0. Els locals van seguir generant moltes ocasions fins al final de l’enfrontament, però Zilken va ser l’únic que va trobar amb encert la porteria rival i va anotar dos gols més per tancar el marcador (7-0).El tècnic Xavi Roy va destacar, després del partit, “la bona actuació” del seu equip.

“Estic molt content per la intensitat i el nivell de joc, perquè no ens hem relaxat en cap moment”, va afegir. Tot i així, va lamentar que “hem de generar massa per marcar un gol. Hem de millorar l’acabament i l’última passada, perquè ens pot passar factura en els duels directes”.