El CB Alpicat perd i va en caiguda lliure

Encadena la vuitena derrota i tres mesos sense guanyar

Arnau Garrabé intenta anotar davant de la defensa d’un rival.

Arnau Garrabé intenta anotar davant de la defensa d’un rival.POL PUERTAS

El Cochesinternet.net CB Alpicat segueix sumit en una greu crisi de resultats que posa seriosament perill la seua continuïtat a la categoria. Els homes que dirigeix Joan Albert Cotonat van tornar a encaixar una nova derrota, ahir contra l’Esparreguera (99-86) a casa, la novena de la temporada i la vuitena de forma consecutiva, amb què ja encadenen tres mesos sense guanyar. Els lleidatans, que afrontaven el primer partit de l’any després de dos ajornaments, van anar sempre al darrere en el marcador.

El més a prop que van estar del rival van ser els dos empats que es van succeir durant el primer quart, que ja es va tancar amb un desavantatge de 9 punts (13-22). Al segon la situació va empitjorar, i l’Esparreguera va arribar a guanyar per 12 punts (23-35), encara que un parcial de 9-0 va ficar l’Alpicat al partit (35-38). El quadre de Cotonat va tornar a fer la goma al tercer assalt, en què va encaixar un parcial de 2-10 (37-52) i va tornar després el cop amb un altre 10-0 (49-54) per reenganxar-se de nou.

A l’arrancada de l’últim període va arribar a situar-se a només dos punts (66-68, m.34), però va encaixar un demolidor 0-14 en tot just 4 minuts (66-82, m.38) que va decidir el duel.

Schreiner, tercer més ben valorat de la jornada

El base de l’ICG Força Lleida va acabar la divuitena jornada amb la tercera millor valoració de la Lliga, gràcies als 26 punts que va acumular contra l’Estudiantes, molt a prop del triple doble (9 punts, 8 rebots i 9 assistències). Aquest rànquing segueix comandat per Michael Carrera.

L’equip de Gerard Encuentra, que ja suma onze victòries, juga aquest dimecres a Palència un dels quatre partits que té ajornats.