BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça firma contra el Panathinaikos una victòria plàcida al Palau

Hayes condueix la pilota en una acció del partit.

Hayes condueix la pilota en una acció del partit.EFE

Acostumat a l’èpica dels finals ajustats, el Barça es va donar un respir aquest dijous amb una plàcida victòria sobre el minvat Panathinaikos grec (86-60), liderats els blaugranes pels habituals secundaris Dante Exum (12 punts) i Nigel Hayes-Davies (14 punts). El base australià i l’aler nord-americà van anotar 21 dels 28 punts del quadre blaugrana en el segon quart (28-10 de parcial), que va deixar el matx vist per a sentència al descans (45-25).El Barça va trencar el duel gràcies a la intensitat als dos costats de la pista, que li va permetre forçar fins a 17 pèrdues del rival i capturar 8 rebots ofensius (35 en total pels 21 del Panathinaikos), i el va tancar gràcies a una demolidora efectivitat en el llançament (57% en tirs de dos i 48% en triples). El Barcelona és segon a la classificació.