ATLETISME TERRITORIAL

Èrika Sellart, campiona de Catalunya sub-16 en llançament de javelina

Èrika Sellart, al centre, es va penjar la medalla d’or.

L’atleta lleidatana Èrika Sellart es va proclamar ahir Campiona de Catalunya en la modalitat de llançament de javelina, en categoria sub-16, a la competició que va tenir com a escenari les pistes de l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’atleta del Xafatolls, que competeix amb el CA Terres de Ponent, es va penjar la medalla d’or amb un llançament de 41,42 metres, que és el rècord dels campionats de la seua categoria. Èrika va tornar a demostrar amb aquesta brillant actuació el bon moment de forma pel qual travessa, ja que a més del títol que va aconseguir ahir, fa unes setmanes va batre el record de Catalunya sub-16, també en llançament de javelina.

Sellart, de Bellvís, que té com a entrenador el seu pare, Jaume Sellart, va establir aquesta millor marca amb un llançament superior que va firmar ahir, de 45,00 metres, amb la qual cosa la lleidatana té ara el rècord català sub-16 i el dels campionats de Catalunya. Aquest record català el va establir al Criterium de Llançaments d’Hivern, que també es va disputar a l’estadi Serrahima.Èrika Sellart, que s’entrena habitualment a les pistes d’atletisme de Mollerussa, se centrarà ara en la preparació del Campionat d’Espanya, que es disputarà el pròxim mes de març i en el qual també buscarà una medalla.