BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Superades pel Castelló

El segon classificat venç amb claredat el CB Lleida després d'un tercer quart en què va trencar el partit || Acaba la ratxa de tres triomfs seguits a casa

Pilar Comella, del CB Lleida, en una acció atacant.

Pilar Comella, del CB Lleida, en una acció atacant.JAVI ENJUANES

El CB Lleida va veure ahir truncada la ratxa de tres victòries seguides a casa després de caure contra el Castelló (56-70), un dels millors equips de la categoria i que ara ocupa la segona plaça. Després d’una bona primera part de les locals, el Castelló va decidir el duel al tercer quart, amb un parcial de 13-30, que va arribar a posar una difencia en el marcador de 25 punts per a les visitants. Finalment, les lleidatanes van maquillar l’electrònic per caure per 14 punts de diferència.

Des d’un inici, el conjunt visitant ja va mostrar les seues intencions, amb dos triples en els primers cinc minuts. Malgrat tot, el CB Lleida va seguir enganxat en el marcador i es va arribar a posar al davant a falta d’un minut per acabar el primer període (17-16). Aquesta va ser l’última vegada en què les lleidatanes van estar al capdavant del lluminós.

Amb un triple i un altre tir de dos, les visitants van acabar el quart amb 17-21 a favor i a la mitja part el marcador seguia amb un lleuger avantatge visitant (30-35). Va ser després del descans quan el partit es va decidir. En un minut el Castelló ja tenia un avantatge de 12 punts (30-42), que va ampliar fins a 25 poc abans de finalitzar el tercer quart (40-65).

En els últims 10 minuts, el CB Lleida va fer un parcial de 13-5 que va posar el 56-70 final. El tècnic lleidatà, Albert Puig, va valorar el duel “com un aprenentatge” davant del “millor equip a nivell individual de la Lliga”. “Hem aguantat a la primera meitat, però han demostrat que són superiors”, va afegir Puig, que va destacar la seua “bona temporada i la capacitat de l’equip per reduir el marcador a l’últim quart”.