Empat en un derbi lleidatà d'errors decisius

Solsona i Tàrrega van firmar ahir un empat (1-1) en un derbi lleidatà que va tenir com a denominador comú les imprecisions que van derivar en els dos gols del matx

Un jugador del Solsonsa al superar ahir un rival del Tàrrega.

Un jugador del Solsonsa al superar ahir un rival del Tàrrega.VÍCTOR PISA

Solsona i Tàrrega van firmar ahir un empat (1-1) en un derbi lleidatà que va tenir com a denominador comú les imprecisions que van derivar en els dos gols del matx. Finalment, un Solsona en inferioritat va empatar al tram final. Tots dos conjunts van sortir al partit amb la intenció de prendre punts a un rival per a la salvació i això va derivar en un primer temps igualat entre dos equips amb plans oposats, amb un Solsona que tenia la pilota i un Tàrrega que buscava atacar de pressa.

Després d’un primer temps de tempteig, l’acció va arribar al segon temps. En un refús de la defensa visitant que semblava inofensiu, Mora i la seua defensa no es van coordinar per recollir la pilota. Burgos, que va sortir des de la banqueta, va ser espavilat per aprofitar-lo i avançar el seu equip (0-1) a l’hora de partit.

Després de deu minuts, el local Barniol va ser expulsat per doble groga, per la qual cosa els locals van haver de buscar l’empat amb inferioritat, i aquest va arribar gairebé al límit. El Tàrrega es va complicar en una cessió al seu porter que va acabar a peus de Joel Fernández, i aquest va aconseguir l’empat (1-1). Després del duel, el tècnic del Solsona, David Jaray, es va mostrar “content per l’empat, però decebut perquè a la primera part hem estat dominadors”. Una sensació que contrastava amb la de Lluís Milà, entrenador del Tàrrega, que va acabar “amb un sabor agredolç” i va lamentar que “en una situació normal seria un bon resultat, però nosaltres ara necessitem guanyar per sortir del descens, i crec que ho hem merescut”.