HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Liderat històric

El Vila-sana encapçala per primera vegada en solitari la màxima categoria al golejar a Las Rozas || Unes inspirades Vale i Julieta, artífexs del voluminós marcador

El Vila-sana compta per victòries els sis partits disputats aquest 2022.

El Vila-sana compta per victòries els sis partits disputats aquest 2022.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana continua engrandint la seua història i, per primera vegada, lidera en solitari la màxima categoria estatal. Ahir tenia l’opció de desfer l’empat al capdavant de la taula amb el Manlleu –que no juga aquest cap de setmana– i no va fallar en el partit pendent a la pista del Las Rozas, que va acabar golejant gràcies a la inspiració de Vale i Julieta Fernández, autores de cinc dels gols. A les de Lluís Rodero els va costar trencar el mur local fins que Julieta, en el minut 17, rematava una passada creuada de Vale per marcar el 0-1.

Un minut després, la mateixa Julieta hauria pogut fer el 0-2 en una falta directa que va parar Nerea, però el gol no va arribar fins dos minuts abans del descans, quan Flor creuava la bola després de passar per darrere de la porteria.En el segon temps, el domini de les del Pla d’Urgell, sense Maria ni Victòria Porta, es va intensificar, i Luchi Agudo va ampliar la renda als cinc minuts rematant una passada de Barcons, que un minut després marcava el 0-4 al contraatac després de recuperar ella mateixa la bola. Malgrat el marcador, les madrilenyes no es van ensorrar, però tampoc van posar a prova Laia Navarrete, que encara amb el 0-0 havia parat una falta directa, l’ocasió local més clara.En canvi, el Vila-sana va continuar fent mal tallant els atacs locals, però va topar amb la portera local fins que, en els últims cinc minuts, Vale i Julieta es van encarregar de doblar l’avantatge. Vale va marcar el cinquè i el sisè amb dos brillants accions personals i Julieta el setè, després d’una diagonal de Vale, i el vuitè de falta directa.