El Solsona suma un punt a Valls i acumula quatre partits sense guanyar

Vilajosana va igualar el gol inicial dels locals

L’onze inicial del Solsona en la visita d’ahir a Valls.

El Solsona es va emportar ahir un punt de la visita al camp del Valls (1-1), en un encontre molt igualat i amb una part dominada per cada equip. Malgrat el bon partit davant el cinquè classificat, l’empat fa caure el Solsona a l’onzè lloc, amb un punt de marge respecte al descens, i allarga la seua mala dinàmica a quatre partits sense guanyar –dos derrotes i dos empats. La necessitat de sumar els tres punts va esperonar el conjunt lleidatà en els primers compassos del duel, en els quals van tenir diverses arribades per obrir el marcador. Alsina va ser el primer a provar el porter local en el 4 i només dos minuts després Vilajosana ho va tornar a intentar, però va topar amb un defensa.

Les ocasions anaven acompanyades del domini visitant, que quan es complia un quart d’hora va tenir una altra oportunitat d’avançar-se amb un tret de Torres, que va sortir fregant la base del pal. Després de veure’s superat en els primers vint minuts, el Valls es va refer i va tenir un bon tram de partit, que va culminar amb el gol que suposava l’1-0, en el minut 30. Sense temps perquè els afectés, el Solsona va igualar el l’enfrontament, amb un gol de Vilajosana, que va empalar a gol un mal rebuig de la defensa (1-1) després d’una centrada frontal. El partit va anar al descans amb empat i al segon temps el Valls va aconseguir el domini del xoc, davant un Solsona més defensiu. Garrido hauria pogut fer l’1-2 en el tram final en una de les poques ocasions del segon temps, però l’empat no es va moure.