ATLETISME CURSES POPULARS

La Mitja de Balaguer, per a Ricard Pastó i Núria Ribalta

La 33a edició, amb més de 650 atletes

Els atletes, al punt de sortida just abans de començar la cursa a Balaguer.

Els atletes, al punt de sortida just abans de començar la cursa a Balaguer.JOAN BOVÉ

Els atletes Ricard Pastó i Núria Ribalta van guanyar ahir la 33a edició de la Mitja Marató de Balaguer, que va comptar amb més de 650 participants entre les diferents modalitats de competició. En la Mitja Marató, en l’apartat masculí, es va proclamar campió Ricard Pastó, amb un temps de 1:06:34, seguit de Dmitrijs Serjogins (1:06:56), i de Roger Sans (1:10:10). En la categoria femenina, es va imposar Núria Ribalta, amb un temps d’1:26:04, seguida d’Anna Artal (1:28:57) i Elisa Lladós (1:30:38).

En la modalitat de 10 quilòmetres, Sancho Ayala va guanyar en l’apartat masculí amb un temps de 33:30, seguit d’Arnau Donés (35:38), i de Martí Sabater (37:19). En el femení, es va proclamar campiona Foix Montaner, amb un temps de 41:25, seguida de Katherine Jane (41:43) i Gemma Anguera (45:50). En la modalitat de 5 quilòmetres, es va imposar Bernat Vaqué (15:08), seguit de Xavier Blavia (15:17) i Jordi Calafell (15:40).

En la categoria femenina, la campiona va ser Estel Jordan (18:03), seguida de Joana Tomé (19:42) i Natalia Bernat (21:20).