El Tárrega firma el millor partit de la temporada i s'imposa al Viladecans

El Tàrrega s'imposa al Viladecans a base de golassos en un dels seus millors partits del curs || El conjunt blaugrana va encarrilar la victòria amb el 3-0 abans de la mitja hora

Un jugador del Viladecans, amb la pilota, envoltat de tres jugadors del Tàrrega.LAIA PEDRÓS

El Tàrrega va jugar ahir un dels millors partits de la temporada amb el seu triomf (3-1) davant un equip, el Viladecans, que arribava al duel com l’equip menys golejat de la categoria. En setze encontres, havia encaixat només 7 gols i el conjunt blaugrana n’hi va endossar tres en els primers trenta minuts. Els tres gols –dos de Maikel i un altre de Torra– van ser espectaculars, però un va destacar sobre la resta. Va ser el segon de Maikel, un autèntic golàs, ja que el jugador del Tàrrega va clavar a l’escaire de la porteria visitant un cacau des de seixanta metres.

Des del primer minut, l’equip blaugrana va ser dominador del joc, amb molta intensitat i velocitat en les seues accions. Això va propiciar que en el minut 18 el centrecampista Maikel llancés una falta des de la frontal i, amb la seua tradicional mestria, obrís el marcador (1-0). Maikel va repetir poc després amb el seu espectacular gol, aprofitant la posició avançada del porter en una bona recuperació (2-0). Abans d’arribar a la mitja hora, el jove Torra, de 17 anys, va culminar el gran partit del seu equip amb el tercer gol, definint una gran jugada per la banda esquerra.

El conjunt blaugrana, que no havia estat afortunat en els seus dos anteriors duels a casa –contra el Mollerussa i amb el Solsona–, va trobar el triomf davant d’un rival que sumant els tres punts s’hauria col·locat líder a la taula. El tècnic del Tàrrega, Lluís Milà, va definir com a “partidàs en tots els aspectes” la victòria del Tàrrega i la va dedicar a Anna Maria Castellà, filla d’un antic doctor del club morta recentment.