Podis per al Club Gimnàstic Lleida a la Copa Catalana

En les categories de base 4 i base 5

L’equip de base 4 mitjanes que va aconseguir la medalla de plata.

El Club Gimnàstic Lleida va aconseguir diversos podis el cap de setmana passat durant la competició de la primera fase de la Copa Catalana disputada a Terrassa. Així, en la jornada de dissabte van competir les gimnastes de categoria base 4 petites (Maria Vidal i Aina Ribó), les de base 4 mitjanes (Alba Castellà, Jana Hernández i Mariona Rodríguez) i les de base 4 grans (Laia Plaza i Blau Barrufet).L’equip de les mitjanes va aconseguir el millor resultat a l’acabar segones i, per tant, aconseguir la medalla de plata. A nivell individual, va destacar Alba Castellà, quarta a la classificació final.

En la jornada de diumenge van competir les gimnastes de base 5 petites (Paula Cabrero i Judith Pérez) i les de base 5 grans (Alba Molina, Carla Garrabé, Berta Pena i Marta Valdivia) i els èxits van arribar en ple.Les gimnastes de base 5 petites van aconseguir, a través de Paula Cabrero, la medalla d’or en la competició individual després de ser la campiona en les asimètriques.Pel que fa a la categoria en base 5 de grans, va ser tot l’equip el que va aconseguir la segona posició i, per tant, la medalla de plata. Però, a més, una de les seues gimnastes, Carla Garrabé, va arredonir l’èxit perquè també va aconseguir penjar-se la medalla de plata en la competició individual.

De cara a la setmana que ve, el Club Gimnàstic Lleida té previst competir a Olot amb les gimnastes de base 5 mitjanes, les de base 6 petites i les de base 8.Serà una nova competició de la Copa Catalana que afronta les seues primeres fases en aquests inicis de l’any.