FUTBOL SALA SUPERCOPA D?ESPANYA

El Barça pateix per obtenir la tercera Supercopa

Els jugadors del Barça celebren la victòria amb la Palma Futsal, després de la final de la Supercopa.EFE/ROMÁN RÍOS

El Barça va vèncer ahir el Palma Futsal a la tanda de penals (3-2) per emportar-se la tercera Supercopa d’Espanya, després d’acabar el temps reglamentari i la pròrroga amb empat a dos gols. Els blaugranes, que es van posar al davant en el partit, van empatar a dos a la pròrroga quan els balears acariciaven el títol, amb la qual cosa es va forçar una tanda de desempat en què es van acabar imposant.

Malgrat no haver-hi gols a la primera part, aquest període va comptar amb gran intensitat en el joc dels dos equips, sabedors de la importància del duel a l’estar en disputa el primer trofeu de la temporada.L’equip del premiat Jesús Velasco, que va celebrar el primer títol a la banqueta blaugrana, va saber patir sense els lesionats Sergio Lozano, Matheus i Carlos Ortiz.