FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf convincent de l'Atlètic Lleida

L'Atlètic Lleida goleja el Martorell i s'atansa a un punt del líder, la Rapitenca || Tres gols en el tram final van sentenciar un gran partit dels lleidatans

Huertas, en una jugada durant el partit d’ahir, que van guanyar els lleidatans amb autoritat.POL PUERTAS

Després de dos jornades sense guanyar, l’Atlètic Lleida va tornar a mostrar ahir la millor versió davant del seu públic i va vèncer per un contundent 4-0 el Martorell. Els lleidatans van ser clars dominadors, especialment a partir de la mitja hora, i van acabar sentenciant el marcador en el tram final. Amb el triomf, l’Atlètic Lleida s’atansa a un punt de la Rapitenca, líder de la categoria, amb qui s’enfrontarà el proper cap de setmana.

En els primers minuts, l’equip lleidatà es va trobar un bon Martorell davant, que va tenir un parell d’arribades a la porteria de Joan Marc abans d’arribar als 20 minuts de matx. Però aquestes accions van ser només un miratge del que seria la resta del xoc. Tuto, en el minut 27, va estar a punt de marcar el primer.

A partir d’aquell moment, l’Atlètic Lleida va començar a assetjar la porteria visitant fins que en el minut 40 va aconseguir l’1-0. Després d’una bona combinació amb Tuto, Soldevila va obrir el marcador amb un bon xut creuat.Després del descans, els de Josep Maria Turull es van mostrar encara més dominants, controlant a plaer el duel. Tot just començar el segon temps Mateu va enviar la pilota al pal, en l’ocasió més clara dels locals fins al segon gol.

Aquest va arribar en el 71, quan Ramonet va marcar després d’una gran jugada de Tuto (2-0). Soldevila, amb dos grans jugades personals, va tenir implicació directa en els dos últims gols. Primer va definir ell mateix amb un tret creuat des de fora de l’àrea (3-0) i després va deixar el gol en safata a Pere Pons (4-0).“Després d’un mes una mica estrany, l’equip ha mostrat una gran versió, en un partit que havíem de guanyar.” Així va valorar el matx el tècnic lleidatà, Josep Maria Turull, que va restar transcendència a l’enfrontament contra la Rapitenca de diumenge vinent: “És un partit important, però allà no es decidirà el campió”.

Derbi lleidatà a Mollerussa

Mollerussa i Borges s’enfronten avui (17.00) en el derbi lleidatà de la jornada.

Els locals volen atansar-se a la part alta de la taula, mentre que els de les Garrigues necessiten guanyar per no allunyar-se gaire de la salvació. Per la seua part, el Solsona rep el cuer Vista Alegre (16.00) i el Tàrrega visita el Vilanova (17.00).