El CB Lleida es desinfla al final i malgasta la remuntada

La derrota contra l'Stadium Casablanca allunya les lleidatanes del cinquè lloc

Imatge d’arxiu d’un partit del CB Lleida d’aquest curs.

Imatge d’arxiu d’un partit del CB Lleida d’aquest curs.JAVI ENJUANES

El CB Lleida va caure ahir al Barris Nord contra l’Stadium Casablanca (54-67), en un partit en el qual van començar malament, van remuntar i van acabar cedint en un últim període també dolent. En el primer quart, les lleidatanes van rebre 28 punts en contra i l’últim 25, mentre que en els dos restants junts el conjunt visitant va anotar-ne només 14. Amb l’objectiu de la salvació ja amarrat, les lleidatanes afrontaven el duel amb la il·lusió d’atansar-se a la cinquena posició, que ostenta el conjunt aragonès.Però un parcial inicial de 0-7 ja indicava que el partit no seria fàcil.

Al final del primer quart el marcador era 19-28. El CB Lleida va escurçar distàncies a poc a poc, fins a tombar l’electrònic a l’inici del tercer quart (37-35) i agafar un màxim avantatge de 7 punts (47-40).Però a l’últim quart l’equip lleidatà es va esvair i, amb un parcial de 7-25, va acabar cedint el triomf sense possibilitat de lluitar-lo (54-67).“Ens falta una mica per poder competir contra equips d’aquest nivell”, va dir l’entrenador del CB Lleida, Albert Puig, després del partit. “La nostra temporada té molt mèrit, perquè ara hauríem d’estar lluitant per la salvació i aquesta derrota no pot ser una desil·lusió”, va afegir un Puig que va atribuir al cansament “mental i físic” el mal últim quart.