Victòria sense problemes del Balaguer contra la Seu

Un jugador de la Seu d’Urgell tapa Mikel, que controla la bimba al límit del terreny de joc.JOAN BOVÉ

El Balaguer va derrotar sense problemes la Seu d’Urgell, que no va crear gaire perill a la porteria contrària. El partit va començar amb un Balaguer que va exercir una pressió constant i que va anotar tots els seus gols a la primera meitat, mentre que els visitants no van aconseguir inquietar la defensa local durant els primers quaranta-cinc minuts. El Balaguer es va avançar en els primers compassos del matx gràcies al gol de Llusà (1-0, 6’) i, pocs minuts més tard, López va ampliar l’avantatge en el marcador anotant el segon i, posteriorment, el tercer per així sentenciar el duel a la primera meitat a favor dels locals, que van ser clarament superiors als seus rivals.A la segona meitat, el Balaguer va abaixar la intensitat de la seua pressió i la Seu d’Urgell tampoc no va crear perill de cara a la porteria de Peguero, de forma que els locals van mantenir la diferència de tres gols i el marcador no es va moure en els segons 45 minuts.Després de la victòria en aquesta primera jornada, el Balaguer és l’actual líder de la fase d’ascens a causa que la diferència de gols, de moment, és més gran que la dels altres equips empatats a tres punts, que són Artesa de Lleida i Artesa de Segre, que van guanyar els seus partits respectius però ho van fer per la mínima.