Empat amb gust de victòria del Tàrrega

El Tàrrega suma un punt davant el líder i s'atansa a la salvació || Enric Miret va jugar de nou amb els blaugranes al cap d'un any d'absència per lesió greu

Un jugador del Tàrrega controla la pilota davant dos defenses rivals.

Un jugador del Tàrrega controla la pilota davant dos defenses rivals.XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega va haver de posar en lliça tota la seua qualitat i un gran esforç per no perdre contra el Rapitenca (2-2), sens dubte el millor equip que ha passat aquesta temporada pel Joan Capdevila, compost de jugadors experimentats en categories superiors, i líder del grup 3 de Primera Catalana. L’encontre va ser intens i jugat de poder a poder i va finalitzar en unes justes taules que permeten al Rapitenca recuperar el liderat i al Tàrrega atansar-se una mica més a la salvació. Les coses van començar bé i els locals es van avançar per mediació de Farré, que va rematar escorat a la dreta des de fora de l’àrea i va marcar l’1-0.

Els visitants van reaccionar i el 31 en una bona rematada d’Edgar (1-1). A la segona part, el matx va entrar en una dinàmica diferent i als tres minuts de la represa, un penal transformat per Oribe va posar al davant el Rapitenca i va fer que el Tàrrega hagués de remar contra corrent la resta del partit. Els blaugranes, que no van abaixar mai els braços, van passar a agafar les regnes del xoc mentre els visitants es replegaven per defensar la seua renda.

Les ocasions d’Izán, al minut 60, i de Jordi, al 62, i un possible penal no assenyalat per l’àrbitre van fer creure el Tàrrega i el premi va arribar amb un gran gol de cullera de Marc Torra amb el qual va batre Dan i va empatar definitivament el partit (2-2). Després del duel, l’entrenador local, Lluís Milà va declarar: “El Rapitenca és un equip fet per ascendir, amb una gran proposta ofensiva.” Sobre el partit que va jugar el seu equip, va assenyalar: “Hem aconseguit igualar les forces amb ells gràcies a la nostra competitivitat al límit.”