L'Artesa de Lleida segueix amb ple de victòries

Un jugador de la Seu d’Urgell eleva l’esfèric per superar el defensor.

Un jugador de la Seu d’Urgell eleva l’esfèric per superar el defensor.EUGÈNIA OLOMÍ

L’Artesa de Lleida va superar la Seu d’Urgell en un partit que van dominar els locals i que van deixar sentenciat ja a la primera meitat després dels gols de Rubió. En els primers minuts, els locals es van avançar en una de les primeres accions de perill gràcies a Rubió, que va aconseguir superar García (1-0, min.6). Després del gol, la Seu va voler reaccionar però seria el mateix Artesa de Lleida el que anotaria la segona diana, de nou Rubió, que semblava deixar sentenciat el partit amb els seus dos gols al cap de pocs minuts d’haver-lo iniciat (2-0, min.15).Amb el segon gol, els locals es van relaxar sense cedir el domini del joc al seu rival, que provava de crear ocasions abans del descans per escurçar distàncies però no aconseguia inquietar la porteria de Candel.A la segona meitat, el marcador no es va moure ja que el matx va abaixar la intensitat i, finalment, els locals es van emportar els tres punts per així aconseguir el ple de victòries en tres jornades per seguir aspirant a ascendir.Després de la victòria, l’Artesa de Lleida és colíder amb el Balaguer, que també porta un ple de victòries, amb un total de 9 punts.

La Seu d’Urgell, per la seua part, continua sense puntuar, de manera que és cuer juntament amb el Torrefarrera, que continua també sense sumar cap punt.