Victòria clara d'un Mollerussa en creixement

Un jugador del Mollerussa pugna amb un rival en una pilota aèria.

Un jugador del Mollerussa pugna amb un rival en una pilota aèria.JORDI ECHEVARRIA

El Mollerussa va aconseguir un triomf de prestigi amb el Viladecans (3-0), segon classificat, rival directe i un dels més clars aspirants a l’ascens de categoria a final de temporada. Els de Jordi Cortés mantenen l’excel·lent dinàmica de joc i resultats i han sumat 16 dels 18 punts possibles en els últims sis partits disputats. El Mollerussa, que va jugar un futbol brillant en alguns moments i de molta qualitat tant en atac com en defensa, va plantejar el duel cedint la iniciativa al Viladecans i esperant poder sortir en bons contraatacs que sorprenguessin la defensa rival.

Així va ser i al minut 30 Fernández va culminar un d’aquests contraatacs enviant a la xarxa l’1-0. Els visitants van intentar reaccionar i van mostrar la seua qualitat millorant el joc a l’inici de la segona part, però al minut 51 van quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió del central Espinosa. Malgrat els canvis del tècnic visitant, el Mollerussa va aprofitar la seua superioritat per imposar el seu ritme de joc i novament Fernández, al rematar un córner al minut 60, va col·locar el 2-0 en el marcador.

El Viladecans provava d’atansar-se buscant retallar distàncies en el marcador, però la defensa local, molt eficaç i seriosa igual que la resta de l’equip, no va concedir escletxes. Els últims minuts van ser de color local i Martí, després d’una recuperació de la pilota, va posar el colofó amb el 3-0 en el 86, abans de retirar-se substituït.Quan falten sis jornades, el Mollerussa és sisè, empatat amb l’At. Lleida i a dos punts del Vilanova, el rival següent.