BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí rep el Perfumerías Avenida amb el treball fet

Irati Etxarri, que avui és baixa, elegida millor aler pivot de la competició

Irati Etaxrri, durant el partit davant del Bembibre.

El Cadí la Seu disputa avui l’últim partit a casa de la fase regular de la Lliga Femenina rebent, amb els deures fets, el Perfumerías Avenida (20.00), favorit al títol, que ja ha guanyat la Copa de la Reina i que arriba al Palau d’Esports amb la medalla de bronze acabada de guanyar a la Euroleague Women, competició en la qual va perdre davant del campió, el Sopron Basket d’Hongria. L’equip de l’Alt Urgell té assegurada una plaça de play-off, com a quart classificat, de forma que avui no es juga res davant d’un rival molt complicat, com explicava ahir el tècnic Bernat Canut. El Cadí tancarà aquesta fase regular diumenge a la pista del Bizkaia.

D’altra banda, Irati Etxarri, que avui és baixa per lesió, ha estat elegida millor aler pivot de la competició. “Estic molt contenta i molt agraïda i per això el meu agraïment a tots els que heu votat, tant a la gent anònima com a entrenadors i jugadores”, va dir Etxarri.“Ja sabíem que en aquest tram final de la Lliga regular teníem un calendari molt dur i exigent, amb tres partits fora de casa i un al Palau”, va comentar l’entrenador lleidatà. “Rebem el tercer millor equip d’Europa que té algunes de les millors jugadores del món”, va recordar el tècnic.Canut va afegir que “a nivell de classificació no ens juguem res” i, recordant el partit de la passada jornada a la pista de l’Euskotren, amb derrota per 74-54, va dir que “durant 28 o 29 minuts ho vam fer molt bé, creixent com a equip, encara que al principi de l’últim quart vam prendre males decisions.

va ser una derrota molt voluminosa que no va descriure la realitat del que va ser el partit”, va valorar. Pel que fa al matx d’avui va comentar que “no anem amb l’objectiu de la victòria, ho fem amb l’objectiu de millorar petits detalls de cara al play-off, davant de jugadores que ens posaran en dificultats”.El Cadí la Seu afronta aquest últim partit davant de la seua afició amb la baixa per lesió de la guardonada Irati Etxarri. “No ens basem en les individualitats, però la trobarem a faltar.

Mentiria si digués que no depenem d’Irati, perquè és una jugadora important,” va valorar sobre això el tècnic lleidatà, Bernat Canut.