HOQUEI AMISTOSOS

El Vila-sana es posa a punt per a Gijón amb victòria contra l'Alpicat

Amistós per preparar el pròxim partit

Luchi Agudo, del Vila-sana, controla la bola davant la pressió de Núria Jové, de l’Alpicat.AMADO FORROLLA

El Vila-sana va fer valer la seua superior categoria per vèncer l’Alpicat (4-2) en un amistós que serveix a les del Pla d’Urgell per preparar el pròxim partit, a la pista del seu màxim perseguidor –el segon classificat Gijón–, i a les del Segrià per guanyar minuts de cara al play-off d’ascens a la màxima categoria, la del Vila-sana, que començarà el 7 de maig. Dos gols de Luchi Agudo en els primers cinc minuts van posar de cara el partit per a les de Lluís Rodero (2-0), però l’Alpicat no va deixar d’intentar-ho i Arantxa, en el minut 10 i des de mitja distància, va retallar avantatge amb un golàs (2-1). Vale Fernández va fer el 3-1 al tall del descans i, ja al segon temps, Arantxa tornava a marcar en el minut 35 (3-2) abans que Luchi Agudo tanqués el marcador (4-2). “El partit ens ha anat bé per adaptar-nos a una pista que serà molt similar a la que ens trobarem a Gijón”, va assegurar després del xoc el tècnic del Vila-sana, Lluís Rodero.

“Encara que ha estat diferent que un entrenament, no hem tingut la intensitat d’un partit però sí que ens hem trobat amb situacions de joc que ens aniran bé”, va afegir.Per la seua part, l’entrenador de l’Alpicat, Miquel Serret, va assegurar que és “un un privilegi poder jugar contra un equip del nivell del Vila-sana” i ho va considerar una bona prova de cara a afrontar el play-off d’ascens que tindrà lloc d’aquí a tres setmanes i mitja.