FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Madrid sobreviu

Els blancs, que van arribar a anar perdent per dos gols fins a en tres ocasions, surten vius de l'Etihad || El City va tenir ocasions per sentenciar l'eliminatòria

Karim Benzema celebra el gol del Reial Madrid que evitava la derrota blanca.

Karim Benzema celebra el gol del Reial Madrid que evitava la derrota blanca.EFE / JUANJO MARTÍN

El Reial Madrid va caure derrotat ahir en l’anada de semifinals de la Lliga de Campions a l’Etihad Stadium, després d’aixecar-se en tres ocasions dels cops assestats pel Manchester City amb un doblet de Benzema i un gol de Vinícius que ho deixen tot obert per a la tornada al Bernabéu (4-3). La debilitat defensiva mostrada pel Madrid, que va encaixar dos gols en els onze primers minuts de Kevin de Bruyne, el gol més matiner de la història del City a la Champions, i Gabriel Jesús, la va corregir l’equip de Carlo Ancelotti amb la seua efectivitat ofensiva. Benzema aixecava per primera vegada el seu equip als 33 minuts, després de veure com el City perdonava ocasions per golejar, com una de Foden a porta buida després que el tret de Mahrez el repel·lís el pal.

A la segona part es va estendre la bogeria i el Reial Madrid va ser incapaç de trobar solucions a la falta de contundència en defensa. Als 53 minuts Foden ampliava de nou avantatge i dos minuts després Vinícius ajustava el matx (3-2). Un error de concentració, quan pensaven que el col·legiat anava a assenyalar falta de Kroos, va provocar el quart de l’equip de Pep Guardiola de Bernardo Silva abans que Benzema sortís al rescat una altra vegada per posar, amb un penal a l’estil Panenka, el 4-3 definitiu que ho deixa tot obert per a la tornada.

D’altra banda, el Vila-real afronta avui (21.00) a Liverpool la segona semifinal de la Lliga de Campions de la seua història amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat que deixi l’eliminatòria oberta per a la tornada a casa i engrandir així la seua història europea davant d’un dels grans favorits al títol.

Vinícius va ser l’autor del 3-2 en una gran cavalcada per la banda després d’un error de Fernandinho.EUROPA PRESS