FUTBOL SALA LLIGA DE CAMPIONS

Una remuntada èpica dona al Barça el pas a la final a la pròrroga

Els jugadors blaugrana celebren la classificació.

Els jugadors blaugrana celebren la classificació.FC BARCELONA

El Barça va necessitar una remuntada heroica i una pròrroga per derrotar per 4-5 el Benfica i aconseguir així el pas a la final de la Lliga de Campions de futbol sala després d’anar perdent per 3-0 al descans. Adolfo, a falta de 18 segons per a la conclusió del temps extra, va ser l’autor del gol decisiu que permet als blaugranes, que van arribar a enviar vuit pilotes a la fusta, tenir la possibilitat de prendre la revenja demà davant de l’Sporting Portugal, amb el qual es tornarà a creuar en el partit decisiu després de perdre la final de l’any passat. El vigent campió va guanyar l’ACCS gal per 2-6.

La semifinal va ser una bogeria, ja que el Benfica va marcar de penal al primer minut de joc i al quart d’hora ja dominava per 3-0 contra un Barça desconegut. La segona part va ser una altra història. Un gol en pròpia porta dels portuguesos als 21 segons va donar vida al Barça, que va capgirar el partit amb un gol de Ferrao i dos de Dyego.

Tot i que el Benfica va forçar la pròrroga, Adolfo va sentenciar a 18 segons del final.