MOTOCICLISME MOTOGP

Jornada de proves a Jerez per a Marc Márquez

Marc Márquez, durant la jornada de tests ahir a Jerez.

Marc Márquez, durant la jornada de tests ahir a Jerez.REPSOL MEDIA

Després de fregar el podi en la cursa de diumenge, en la qual va acabar quart, Marc Márquez (Repsol Honda), juntament amb la resta de pilots del Mundial de MotoGP, es va quedar ahir al circuit de Jerez per continuar fent proves a la moto. “Ha estat un dia bo i important i hem pogut provar algunes coses. Com sempre, algunes han funcionat bé i altres no han resultat ser el que necessitàvem”, va explicar el de Cervera.

Marc Márquez va fer seixanta voltes al circuit, en què va marcar un millor temps d’1 minut, 37 segons i 940 mil·lèsimes, que el van situar al lloc 15, encara que l’objectiu de l’equip no era buscar una volta ràpida. El més ràpid va ser el francèsJohann Zarco (Ducati). “La informació d’avui ha estat bona, però hem de seguir treballant.

Ara estem desitjant arribar a Le Mans” (el dia 15), va afegir Márquez.