AUTOMOBILISME FÓRMULA REGIONAL EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2022

L'aranès Mari Boya firma a Imola el seu primer podi

A l'Europeu de la Fórmula 3

L’aranès Mari Boya, segon per l’esquerra, va aconseguir aquest cap de setmana el seu primer podi.

El pilot aranès José María Navalón Boya, conegut com a Mari Boya, de l’estructura Monlau Competición, va aconseguir el seu primer podi de la temporada en el Formula Regional European Championship 2022, la Fórmula 3. En la segona cita de la temporada, que va tenir lloc aquest cap de setmana passat al mític circuit d’Imola, el lleidatà va ser segon, de forma que es col·loca en la cinquena posició de la general del campionat. El pilot de Les, que va tenir alguns problemes tècnics, explicava que “ha estat un bon cap de setmana, malgrat el hàndicap que vam tenir a nivell tècnic des del principi”.

L’aranès, que va ser el més ràpid en la qualificació de la carrera en què va quedar segon, de les dos que es van disputar el cap de setmana, es va veure perjudicat per aquests problemes en l’altra cursa. No obstant, va afegir que “el balanç general és molt positiu, sobretot perquè anirem a les pròximes carreres amb el monoplaça al 100%, ja que l’equip ha trobat l’origen del problema”. La següent cita de l’exigent campionat, planter de la Fórmula 1, serà el cap de setmana del 29 en un altre escenari mític, el Principat de Mònaco.