FUTBOL PRIMERA CATALANA

Setena victòria consecutiva

El Mollerussa pateix al final, però derrota per 4-3 un Gavà lluitador || A dos partits del final els de Jordi Cortés mantenen vives les opcions d'ascens malgrat que no depenen de si mateixos

El Mollerussa va acabar patint però va sumar un triomf vital per continuar optant a l’ascens.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va aconseguir la setena victòria consecutiva al derrotar per 4-3 un Gavà molt lluitador i que va acabar posant les coses difícils. Amb aquest resultat, els del Pla d’Urgell segueixen segons a la taula i mantenen viu l’objectiu d’atrapar la Rapitenca en el liderat per obtenir l’ascens. El Mollerussa va començar molt bé i va jugar un futbol de molta qualitat durant els primers 20 minuts de joc.

Així en el minut 7, Delgado va obrir el marcador al culminar una bona jugada de l’atac local. Només 4 minuts després Fernández va marcar el 2-0 i en el minut 15 Graells ampliava l’avantatge amb el 3-0. El Gavà va aconseguir el 3-1 per mediació de Sánchez en el 36, però Fernández, amb el seu segon gol deixava un clar 4-1.Després del descans, els canvis locals no van funcionar com en altres ocasions i el Gavà, que necessitava guanyar per continuar aspirant a salvar-se, es va llançar a l’atac sense res a perdre.

A poc a poc, els visitants van fer retrocedir el Mollerussa, i en el minut 67 Izuchi va rematar el 4-2 a la xarxa finalitzant una bona triangulació del seu equip. El Gavà va continuar intentant-ho i al Mollerussa va semblar que se li feia massa llarg el partit. El 4-3, marcat per Boza en el 87, va provocar que el dubte rondés pel Municipal, però els de Jordi Cortés van mantenir la calma i el duel va finalitzar sense més canvis en el marcador i amb la victòria del Mollerussa.La setmana vinent el Mollerussa visitarà el Martorell amb l’obligació de guanyar i esperar que la Rapitenca senti la pressió i no guanyi el seu partit contra l’Igualada.

D’aquesta manera s’arribaria a l’últim xoc entre el Mollerussa i la Rapitenca per decidir qui dels dos aconsegueix el campionat i l’anhelat ascens de categoria.

“Ho intentarem tot fins al final”

Al finalitzar el partit Jordi Cortés, l’entrenador del Mollerussa, va dir: “Hem començat molt bé, però després de vint minuts molt bons hem perdut intensitat.” Pel que fa a la reacció del Gavà, va declarar que “per a ells era l’última oportunitat de salvar-se, i aquesta vegada no ho he encertat gaire amb els canvis i ens ha faltat frescor en determinats moments, però al final hem aconseguit la setena victòria consecutiva i això no és fàcil en un campionat tan igualat”. Per finalitzar i preguntat sobre les possibilitats d’ascens del seu equip, va dir que “hem d’aconseguir guanyar a Martorell i esperar la punxada del líder, la Rapitenca. De tota manera, veig molt sencers els meus jugadors i la nostra obligació és intentar-ho amb tot fins a l’últim partit”.