FUTBOL SEGONA CATALANA

El Balaguer ascendeix

Derrota el Torrefarrera i puja a Primera Catalana a falta de dos jornades perquè acabi el play-off || Només ha perdut un partit en tota la temporada

Jugadors del Balaguer celebren l’ascens amb alguns dels aficionats.

Jugadors del Balaguer celebren l’ascens amb alguns dels aficionats.J.B.

El Balaguer ja és nou equip de Primera Catalana. Va certificar ahir l’ascens al derrotar per 4-0 el Torrefarrera, empès per l’afició, que va omplir el Municipal per viure una festa que posa la cirereta a una temporada perfecta. El Balaguer puja a falta de dos jornades perquè finalitzi el play-off d’ascens, en el qual ha guanyat els vuit partits que ha jugat, i a la fase regular només en va perdre un.

L’equip que entrena David Biosca va sortir a buscar la victòria que li assegurava l’ascens i va aconseguir el control del duel des de l’inici, davant d’un Torrefarrea que li va cedir la iniciativa i que tot just es va aproximar a la porteria defensada per Alfred. La primera ocasió ja la va tenir Sánchez, amb un llançament que es va estavellar al pal al minut 8.El Balaguer tenia el domini, però li faltava el gol i aquest va arribar al minut 20, amb una rematada de Porta que va posar l’1-0. A partir d’aquest moment, l’encontre ja va ser una festa per a l’afició local i el Balaguer va jugar amb més tranquil·litat.Abans del descans va arribar el tranquil·litzador 2-0, amb una rematada de Sánchez al minut 34 i, ja a la segona part, va continuar el domini local davant d’un rival molt defensiu.

El mateix Sánchez va firmar el 3-0 al minut 55 i va tancar l’electrònic David amb el 4-0 al 76. Amb el xiulet final, l’afició del Balaguer, que va omplir el camp després de la crida que havia fet la directiva que presideix Jaume Estrada, va saltar al terreny de joc per celebrar l’ascens amb els jugadors.El tècnic, David Biosca, va destacar que “estic molt content amb la campanya que ha fet l’equip. Cal valorar aquests números, amb només una derrota i celebrar que l’equip torna a la categoria que li correspon i que mai hauria d’haver perdut”.