NATACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA

Dos ors per a la natació lleidatana al Català infantil

Arnau Pifarré, del CEN Balaguer, i Àlex Michans, del CN Lleida

Arnau Pifarré.

La natació lleidatana va començar amb molt bon peu el Campionat de Catalunya infantil, que es disputa a la piscina Sylvia Fontana, a l’Anella Olímpica de Tarragona, a l’aconseguir dos medalles d’or. Arnau Pifarré Planes, del CEN Balaguer, es va proclamar campió de Catalunya en categoria 16 anys en la prova de velocitat dels 50 metres estil lliure. El temps del nadador balaguerí va ser de 24.13, traient 20 centèsimes al segon classificat, Nil Cadevall (CN Sant Andreu), mentre que el bronze va ser per a Aitor Sampedro (CN Salou), que va marcar un temps de 24.63.L’altre or del dia per a la natació lleidatana el va aconseguir el nadador del CN Lleida Àlex Michans en la prova dels 200 metres estil braça.Altres resultats destacats de nadadors del CN Lleida van ser el cinquè lloc de Sergi Arjó, també en els 200 braça com Michans, mentre que Màxim Borràs va aconseguir un meritori dotzè lloc en la prova dels 50 metres lliures.En dones, la nadadora també del CN Lleida Mar Benito es va classificar en l’onzena posició en la prova de fons dels 1.500 lliures.