NATACIÓ CAMPIONAT D?EUROPA JÚNIOR

A tocar del bronze

Emma Carrasco va acabar quarta en els 200 braça, a 18 centèsimes de la medalla || Avui nadarà els 200 estils

Emma Carrasco tornarà a lluitar per medalla en els 200 estils.

Emma Carrasco tornarà a lluitar per medalla en els 200 estils.SEGRE

La nadadora lleidatana Emma Carrasco Cadens, flamant campiona d’europa júnior als 400 metres estils, es va quedar ahir a les portes d’una altra medalla al finalitzar en quarta posició la prova dels 200 metres braça. Carrasco va marcar un temps de 2:27.69, a només 18 centèsimes del bronze (2:27.51). L’or va ser per a la nadadora estoniana Eneli Jefimova, que va parar el crono en 2:26.85, seguida de la francesa Justine Delmas amb 2:26.86, a tan sols una centèsima de la guanyadora.

El bronze se’l va endur la turca Defne Coskun, amb un registre de 2:27.51. La lleidatana va nadar pel carril número 7 després d’haver-se classificat per a la final amb una marca de 2:29:75, millorant dos posicions respecte a les semifinals.Emma Carrasco finalitzarà la seua participació en l’Europeu júnior amb la prova dels 200 metres estils. Avui es disputaran les sèries classificatòries i les semifinals i, en el cas que es classifiqui per a la final com tot sembla indicar si no hi ha contratemps, aquesta tindria lloc demà diumenge.Val a recordar que Emma Carrasco va fer història dimarts en la natació lleidatana al complir una fita que cap altre nadador local no havia aconseguit.

Emma va ser inclosa en els equips espanyols que competeixen a l’Europeu i que aniran al Mundial júnior després de completar una brillant actuació al Campionat d’Espanya Open de natació absolut i júnior que es va disputar a l’abril a Torremolinos. Carrasco va obtenir 5 ors en la categoria júnior i un bronze a nivell absolut. És a dir, es va proclamar campiona d’Espanya júnior en totes les proves que va disputar (100 esquena, 100 braça, 400 estils, 200 estils i 200 braça) i va ser bronze absolut en aquesta última.

La lleidatana va fer, a més, el rècord del campionat júnior en els 200 estils (2’15”63). En els 200 braça va fer la mínima, tant per a l’Europeu com per al Mundial de Lima (Perú) amb un temps de 2’29”18.