FUTBOL ESPORT DE BASE

L'aleví de l'Atlètic Segre, campió de la Donosti Cup

El torneig ha reunit més de 750 equips de 19 països, entre totes les categories

L’equip lleidatà al costat del trofeu de campió i al de millor jugador, que es va emportar Enric Monrabà.

L’equip aleví de l’Atlètic Segre va sortir vencedor dissabte passat de la Donosti Cup, un dels tornejos d’estiu més prestigiosos del món. En la seua trentena edició, el certamen, que es reparteix entre cinquanta camps al voltant de Sant Sebastià, va complir rècord de participació, amb més de 750 equips de 19 països diferents, entre les deu categories masculines, les sis femenines i la mixta per a equips de futbol adaptat. L’Atlètic Segre es va proclamar campió en la categoria de 12 anys i va aconseguir així el tercer títol de la Donosti Cup per al club lleidatà.

L’equip entrenat per Josep Regany va completar un torneig perfecte, amb ple de victòries en la fase de grups i superant l’Atlas Nuevo León a setzens (5-1), el Brain Football a vuitens (9-8), el Tortosa Ebre a quarts (3-0), el Set 11 en semifinals (3-1) i l’Atlètic Sant Just a la final per emportar-se el títol (2-1).Enric Barri, coordinador del club amb Cristian Olivar, va declarar a SEGRE que “estem molt contents pel grup, que a més aquest any ha estat campió de Lliga i ha pujat de categoria guanyant tots els partits”. Barri va afegir que “a més dels resultats, estem molt contents pel comportament de tots els nois que han viatjat. Aquests tornejos ens serveixen per crear identitat de club i que els nois comparteixin futbol entre ells”.

Inclòs l’aleví campió, l’equip presidit per David Romaní va participar en el torneig amb set equips. Entre els participants, també va destacar la participació d’un equip cadet, que va assolir les semifinals en categoria B16 i els dos quarts de final de l’equip benjamí, en categoria B10, i de l’infantil, en B14.L’altre club que va participar en el torneig va ser l’AEM, amb un únic equip cadet, que va caure a quarts de final de la categoria B16 precisament contra l’Atlètic Segre. Però la participació lleidatana no va acabar allà, ja que també van jugar altres equips que no competeixen durant la temporada i es creen especialment per competir a l’estiu.

L’InterLleida Sports hi va participar amb dos equips, en B12 i B11, categories en les quals va arribar als vuitens de final. Per la seua part, el Soccer LleidaiAragón hi va assistir amb cinc equips entre la categoria benjamina i cadet.