ATLETISME CAMPIONAT D?ESPANYA SUB-16

Núria Argelich frega el bronze en els 300 i acaba quarta

L'atleta lleidatana firma marca personal

Els atletes del CE Terres de Ponent que van participar en el Campionat sub-16 a Avilés.

L’atleta del CE Terres de Ponent Núria Argelich es va quedar ahir a les portes de pujar al podi a l’acabar quarta en la prova de 300 metres llisos en el Campionat d’Espanya sub-16 d’estiu, celebrat a Avilés durant el final de setmana. Malgrat no poder emportar-se medalla, la lleidatana va aconseguir fer marca personal amb un temps de 40.22. D’altra banda, Maria March va disputar la final de 600 metres llisos, on va quedar vuitena d’Espanya, amb un temps d’1:37.00, mentre que Estel Jordan va competir a la final de 3.000 metres llisos i va obtenir el dotzè lloc, amb un temps de 10:40.00.El CE Terres de Ponent acaba el Campionat d’Espanya amb la destacada actuació d’Èrika Sellart, que es va proclamar campió d’Espanya sub-16 en llançament de javelina per segona vegada consecutiva aquest any, al guanyar també la medalla d’or en el Campionat d’Espanya d’hivern.

Pere Mas va quedar quart en els 1.500, amb marca personal amb un temps de 4:21.02, i Biel Bueria també va aconseguir la seua millor marca en llançament de pes.